امروزه با توجه به تغيير سبك زندگي افراد جامعه و گشسترش زندگي ماشيني و كارمندي، مردم بيش از پيش دچار چاقي و افزايش وزن مي شوند. چاقي و افزايش وزن بيماري هاي مختلفي به همراه دارد كه از مهم ترين آنها مي توان به بيماري هاي قلبي و عروقي، فشار خون، ديابت و چربي خون اشاره كرد. علت چاقي به عوامل مختلفي برمي گردد كه قصد داريم تا در اين مقاله به آنها اشاره كنيم.
تعريف چاقي
شاخص توده بدني (BMI) يك شاخص ساده براي ارزيابي نسبت وزن به قد است. زماني كه اين شاخص در فردي بالاتر از ۲۵ باشد، مي گويند كه فرد به اضافه وزن يا چاقي مبتلا شده است. براي اينكه متوجه اين شويد كه چاق محسوب مي شويد يا نه، مقاله محاسبه BMI سايت ما را مطالعه كنيد.
دلايل چاقي كدام اند؟
معمولا افراد به دلايل مختلفي دچار چاقي مي شوند. در ادامه اين مقاله به دلايل اضافه وزن و چاقي مي پردازيم:
نداشتن تحرك
نداشتن تحرك و عدم انجام ورزش منظم، از مهم ترين دلايل چاقي در افراد مختلف است. اگر فرد ورزش نكند، ميزان سوخت و ساز بدن كاهش پيدا مي كند، كالري كمتري مي سوزاند و به مرور چربي بيشتر در بدن ذخيره مي شود و در نتيجه فرد چاق مي شود. اما آيا مي دانيد بهترين زمان براي لاغري چه زماني است؟
دريافت كالري بيش از حد
زماني كه كالري دريافتي روزانه فردي بيشتر از كالري مورد نياز براي سوخت و ساز بدن باشد، مقدار اضافي آن در بدن ذخيره مي شود و به تدريج باعث افزايش وزن و چاقي در فرد مي شود.
مصرف برخي از داروها
بعضي از داروها عوارضي مانند اضافه وزن دارند. به همين دليل پيشنهاد مي كنيم قبل از مصرف هرگونه دارو، در ابتدا تحقيقات كاملي درباره اثرات و همينطور عوارض جانبي آن بكنيد تا بهترين دارو با كمترين عارضه جانبي را مصرف كنيد.
وجود برخي از بيماري ها
برخي از بيماري ها باعث افزايش وزن در افراد مي شوند؛ مثلا سندروم تخمدان پلي كيستيك در زنان، ديابت و تيروئيد باعث افزايش وزن و تجمع چربي در بدن مي شوند.
از ديگر دلايل چاقي مي توان به عوامل روان شناختي، عدم خواب كافي و دلايل ژنتيكي نيز اشاره كرد.
راه هاي پيشگيري از چاقي
با شناخت دلايل چاقي و رعايت برخي از نكات مي توان از افزايش وزن جلوگيري كرد:
- داشتن رژيم غذايي مناسب
- ورزش كردن منظم و فعاليت بدني متناسب با بدن
- داشتن خواب كافي
- دور بودن ار استرس و اضطراب (اين كار يكي از راه هاي افزايش متابوليسم بدن نيز است.)
منبع: foodonly.ir
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۱۳ آبان ۱۴۰۲ساعت:
۰۲:۱۶:۰۱ توسط:drbroccoli موضوع:
ابروي افراد به دلايل مختلفي مانند افزايش سن، تغييرات هورموني، بيماري هاي خود ايمني، مشكلات تغذيه اي و ... ممكن است دچار ريزش شود. براي درمان اين كم پشتي و ريزش ابروها اقدامات زيبايي مختلفي انجام مي شود كه يكي از رايج ترين آنها كاشت ابرو است كه امروزه طرفداران زيادي دارد. كاشت ابرو به روش هاي مختلفي مانندFUT، FIT و ... انجام مي شود. ما در اين مقاله قصد داريم تا با تكنيك كاشت ابرو به روش FUT آشنا شويم.
مراحل كاشت ابرو با روش FUT
سنتي ترين روش كاشت ابرو كه از سال ها پيش متخصصان پوست و مو براي جبران كم پشتي موي افراد از آن استفاده مي كنند، روش FUT است. در اين روش بانك مو، موهاي پشت سر مي باشد. دليل انتخاب موهاي پشت سر اين است كه امكان ريزش در اين ناحيه كمتر است و موها مقاومت بيش تري دارند. براي انجام اين تكنيك مراحل زير انجام مي شود:
در مرحله اول، جراح پشت سر را به صورت نواري باريك و با عرض يك تا يك و نيم سانت برش مي زند. به دليل اينكه اين مرحله بسيار حساس است و به دقت بالايي نياز دارد، پزشك از ميكروسكوپ استفاده مي كند. سپس گرفت هاي مو را از خط نوار برش زده و جدا مي كند. تعداد گرافت ها با توجه به ضخامت موهاي فرد از 100 تا 250 متغير است.
در مرحله بعد، جراح برش هاي بسيار كوچكي بر روي ابروها ايجاد مي كند تا بتواند فوليكول هاي مو را پيوند بزند. زاويه و عمق موهاي كاشته شده بايد به گونه اي باشد كه ابروها كاملاً طبيعي به نظر برسد.
لازم به ذكر است كه ماندگاري كاشت ابرو هميشگي است و هزينه اي كه بابت آن پرداخته مي شود، به صورت مادام العمر نتيجه داشته است.
كاشت ابرو با روش FUT چه مزايايي دارد؟
از مهم ترين مزايايي كه كاشت ابرو با روش FUT به همراه دارد، عبارتند از:
- اگر اين جراحي توسط يك پزشك متبحر و با رعايت كامل اصول بهداشتي انجام شود، نتيجه كاملا طبيعي خواهد داشت.
- چون در اين روش گرافت هاي زيادي به ابرو پيوند زده مي شود، فرد ابروهاي پرپشتي خواهد داشت.
- زخم ها و اسكارهايي كه در اثر آسيب يا ضربه بر روي ابرو به وجود آمده اند با كاشت ابرو پنهان مي شوند.
- از آن جايي كه در اين روش تعداد بالايي گرافت برداشته مي شود، نسبت به روش هاي ديگر مقرون بصرفه خواهد بود.
منبع: zibaieclinic.ir
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۷ آبان ۱۴۰۲ساعت:
۱۰:۲۶:۰۰ توسط:drbroccoli موضوع:
در رژيم غذايي جنرال موتورز كه يك رژيم 7 روزه است براي هر روز از برنامه خود بايد قوانين خاصي را رعايت كنيد. اصلي ترين قاعده در اين رژيم لاغري اين است كه هر روز مقدار كالري كمتري دريافت كنيد به نسبت كالري كه مي سوزانيد. رژيم جنرال موتورز كاهش وزن 7-8 كيلويي در هفته را براي فرد ايجاد مي كند. اين روش از رژيم، محدوديت شديدي در كالري هاي مصرفي روزانه دارد؛ به صورتي كه اكثر مواد مصرفي در اين دوره شامل مقدار كالري منفي هستند. به معناي آن كه كالري صرف شده براي جويدن و هضم غذاهاي مقرر شده در اين برنامه، نسبت به ميزان كالري دريافت شده بيشتر است.
رژيم جنرال موتورز چه مزايايي دارد؟
- مهم ترين مزيت اين رژيم اين است كه در مدت زمان كوتاه (7 روز) مي توانيد به كاهش وزن 7-8 كيلو گرمي دست پيدا كنيد.
- اين رژيم در واقع نوعي رژيم سم زدايي است.
- رژيم جنرال موتورز باعث بهبود سيستم گوارش بدن مي شود.
- برنامه غذايي جنرال موتورز متابوليسم بدن را افزايش داده و توانايي بدن در سوزاندن چربي ها را افزايش مي دهد.
عوارض احتمالي رژيم غذايي جنرال موتورز شامل چه مواردي مي شود؟
رژيم لاغري جنرال موتورز مانند ساير رژيم هاي غذايي ديگر در كنار تمامي مزايايي كه دارد، ممكن است عوارض و معايبي نيز براي فرد داشته باشد كه در ادامه آن ها را معرفي مي كنيم:
- كم شدن قدرت عضلات براي انجام كارهاي سنگين، ورزش و تحرك بدني شديد
- كم آب شدن بدن به علت از كم شدن ذخاير گليكوژن عضلاني
- خستگي، بي حالي و ضعف به سبب عدم دريافت ويتامين ها و ريز مغذي ها
- ضعيف شدن عضلات به علت كم شدن مقدار مناسب پروتئين در برنامه غذايي
- سرگيجه و سر درد به دليل كم شدن انرژي بدن
- در اين دوره ريز مغذي هاي مهم بدن مانند چربي ها، ويتامين B12، كلسيم و آهن به مقدار كافي به اندام ها نمي رسد.
- به علت كم بودن كربوهيدرات در اين رژيم، قند خون افت مي كند.
بيشتر بخوانيد: بهترين اپليكيشن هاي لاغري كدام اند؟
نكات قابل توجه در رژيم جنرال موتورز
پس از اتمام دوره، براي تثبيت وزن خود لازم است كه مقدار مصرف كربوهيدرات خود را كم كنيد و به ميزان پروتئين و فيبر مصرفي خود اضافه كنيد. (رژيم تثبيت وزن)
در روزهايي از رژيم كه مجاز به مصرف سبزيجات هستيد، مي تواند از حبوبات نيز استفاده كنيد. اما لازم به ذكر است كه مصرف لوبيا به دليل كالري بالايي كه دارد در طول رژيم ممنوع است. همچنين بهتر است در سه روز ابتدايي اين رژيم از ورزش كردن خودداري كنيد زيرا به بدن انرژي كافي نمي رسد.
منبع: dietplanner.ir
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۷ آبان ۱۴۰۲ساعت:
۰۹:۵۰:۱۵ توسط:drbroccoli موضوع:
يكي از مشكلاتي كه برخي افرادي كه براي لاغري خود جراحي اسليو معده را انتخاب كرده بودند با آن روبرو هستند، استپ وزن بعد از اسليو معده است. استپ وزن اتفاقي است كه در طي داشتن رژيم لاغري هم گاهي اتفاق مي افتد. در ابتداي مسير لاغري معمولا افراد كاهش وزن خوبي را تجربه مي كنند. اما ممكن است بعد از مدتي سرعت لاغري و كاهش وزنشان كم شده و اصلا متوقف شود. در اين مطلب قصد داريم تا علت اين اتفاق و همچنين روش هاي خروج از آن را معرفي كنيم.
علت استپ وزن بعد از عمل اسليو چيست؟
در اين قسمت مهم ترين علل استپ وزن بعد از عمل اسليو معده را به شما معرفي خواهيم كرد:
ريزه خواري
مي توان ريزه خواري را مهم ترين علت استپ شدن كاهش وزن بعد از عمل لاغري اسليو معده دانست. افراد ممكن است تصور كنند كه ريزه خواري مشكلي برايشان پيش نمي آورد زيرا ميزان كالري و مصرف آن ها محدود است. در حالي كه اينطور نيست و به مرور زمان ريزه خواري ها باعث دريافت كالري بيشتر و متوقف شدن روند كاهش وزن مي شود. بنابراين براي دوري از استپ وزن بايد از ريزه خواري در طول روز پرهيز كرد.
كم آبي بدن
كم آبي بدن از ديگر دلايلي است كه موجب استپ وزن بعد از جراحي لاغري مي شود. بعد از انجام جراحي اسليو معده توصيه مي شود كه روزي 8 ليوان آب بخوريد. نوشيدن آب كافي و هيدراته ماندن بدن به شما احساس سيري مي دهد و كنترل تغذيه را آسان تر مي كند.
ابتلا به بيماري ها و اختلالات
ابتلا به آپنه خواب، اختلالات تيروئيدي، سندروم تخمدان پلي كيستيك، نوسانات هورموني، عدم تعادل روده، بي خوابي، مسموميت و … از جمله اختلالات و بيماري هايي هستند كه مي توانند منجر به استپ وزن بعد از عمل اسليو معده و يا حتي بازگشت وزن بعد از عمل لاغري شوند. براي درمان اين مشكلات بايد داروهاي خاصي مصرف كرد.
عدم ورزش و فعاليت بدني
بعد از انجام انواع عمل لاغري، تمركز بيشتر افراد بر روي رژيم غذايي سالم است؛ اين در حالي است كه نمي توان تاثير ورزش بعد از عمل جراحي را انكار كرد. سبك زندگي بدون تحرك نه تنها براي سلامتي آسيب زاست، بلكه رسيدن به كاهش وزن را هم سخت تر مي كند.
روش هاي خروج از استپ وزن بعد از عمل اسليو معده
- تغيير برنامه ورزشي
- تغيير دادن وعده ها و سبك غذايي
- پيگيري كردن برنامه روزانه
- كنترل استرس
- داشتن خواب كافي
منبع: weightlossurgery.ir
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۷ آبان ۱۴۰۲ساعت:
۰۹:۴۳:۱۵ توسط:drbroccoli موضوع:
رژيم كانادايي بر اساس برنامه رژيم لاغري مديترانه اي بنا شده است و به منظور سلامت قلب ايجاد شده است. پايه اين طرح مشمول مصرف ميوه و سبزيجات، ماهي و روغن زيتون، غلات، حبوبات، آجيل و مغزها و كاهش مصرف گوشت و شيريني است. يكي از رايج ترين انواع برنامه غذايي كانادايي، رژيم 13 روزه كانادايي است كه در اين مقاله به معرفي اين رژيم مي پردازيم.
رژيم غذايي 13 روزه
رژيم لاغري و كاهش وزن 13 روزه، حاوي يك برنامه غذايي 13 روزه، مشمول غذاهاي سرشار از پروتئين و همينطور كم چرب است. برنامه رژيم كانادايي 13 روزه يكي از شايع ترين رژيم هاي لاغري در مدت كوتاه محسوب مي شود. رعايت اين رژيم به اين معناست كه بايد عينا همان چيزي كه در برنامه غذايي به آن اشاره شده، در طول 13 روز مصرف شود وگرنه به نتيجه مطلوب دست پيدا نخواهيد كرد.
رژيم كانادايي چه مزايايي دارد؟
- درمان يبوست
- مصرف زياد ميوه ها و سبزيجات، تجمع چربي را سركوب مي كند.
- كاهش مصرف مواد قندي و الكل
- سوخت و ساز بهتر بدن
- بهبود ظاهر پوست
- سم زدايي بدن
- خلق و خوي بهتر
- درمان سندرم روده تحريك پذير
- عدم ثبات در كاهش وزن
- احتمال بازگشت وزن؛ كه براي جلوگيري از اين اتفاق پيشنهاد مي كنيم كه مدتي از يك رژيم تثبيت وزن پيروي كنيد.
- محدوديت مواد مغذي
- احتمال آتروفي عضلات
- امكان ايجاد سنگ كيسه صفرا
- خستگي
- ريزش مو
- كمبود مواد معدني
عوارض رژيم كانادايي را بشناسيم
رژيم كانادايي مناسب چه افرادي است؟
برنامه غذايي كانادايي براي تمامي افراد، به غير از زنان باردار و شيرده، كودكان و كساني كه بيماري هاي سلامتي همچون ديابت يا انواع سرطان دارند، مجاز است.
رژيم كانادايي مناسب چه كساني نيست؟
به علت تنوع نداشتن در مواد غذايي رژيم كانادايي، امكان دارد ميزان كافي فيبر مورد نياز روزانه به بدن نرسد. افراد دچار بيماري هاي قلبي يا ديابت نبايد از اين رژيم براي كاهش وزن استفاده كنند. همينطور از لحاظ بيولوژيكي اين رژيم غذايي مي تواند سبب ايجاد تغييراتي ناسالم در تركيب بدن، كاهش تراكم استخوان، تغييرات هورموني، اختلالات دوران قاعدگي و كاهش مصرف انرژي در استراحت شود.
در نتيجه رژيم كانادايي براي كساني كه مشكلات هورموني يا قاعدگي دارند و كساني كه تحت درمان انواع سرطان و درمان هايي همچون شيمي درماني يا دچار به پوكي استخوان هستند، هرگز مجاز نيست.
منبع: dietplanner.ir
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۳ آبان ۱۴۰۲ساعت:
۰۵:۲۵:۲۱ توسط:drbroccoli موضوع:
جاي خالي دندان در دهان، بيمار را از جهات مختلفي در شرايط سختي قرار مي دهد. يكي از روش هاي جايگزين كردن دندان از دست رفته (بر اثر ضربه، پوسيدگي دندان و يا بيماري پريودنتال)، استفاده از دندان مصنوعي است.
دندان مصنوعي چيست؟
يكي از ارزان ترين روش هاي جايگزيني دندان از دست رفته، استفاده از دندان مصنوعي يا پروتز دندان مصنوعي است كه هم به صورت ثابت و هم متحرك مورد استفاده قرار مي گيرد. دندان هاي مصنوعي به جز بهبود ظاهر، كاربرد ديگري مانند كاهش تحليل عضلات صورت، بهبود عملكرد خوردن، حرف زدن و حفظ ساختار استخوان هاي صورت نيز دارند.
پروتز دندان مصنوعي به صورت سفارشي براي هر بيمار تهيه مي شود و انواع مختلفي دارد كه با توجه به شرايط و نياز هر بيمار، نوع خاصي از آن مورد استفاده قرار مي گيرد.
عوامل موثر در هزينه دندان مصنوعي
بررسي قيمت بهترين دندان مصنوعي از جمله نكات حياتي است كه نياز است به آن توجه شود. در اين مرحله با مطالعه موارد گفته شده، به بررسي هزينه دندان مصنوعي ثابت و همينطور متحرك خواهيم پرداخت. به طور كلّي، قيمت دندان مصنوعي كامل، قيمت دندان مصنوعي تكي و هزينه دندان مصنوعي متحرك، به عوامل مختلفي وابسته است كه شامل موارد زير مي شود:
- جنس مواد و پايه
- · نياز به كشيدن دندان
- هزينه لابراتوار
- نوع و جنس پروتز (ثابت يا متحرك)
- تجهيزات كلينيك
- تخصص و مهارت دندانپزشك
- تعداد دندانهاي نيازمند به پروتز دندان
- موقعيت جغرافيايي مطب
- وضعيت دهان بيمار
هزينه دندان مصنوعي چقدر است؟
نوع پروتز دندان
|
تعرفه عمومي
|
دندان مصنوعي كامل
|
از 12 ميليون تومان
|
هزينه پارسيل اكريليكي فك بالا بيش از 3 دندان
|
از 2 ميليون تومان
|
فليپر تا 3 دندان
|
از 2 ميليون تومان
|
قيمت دندان مصنوعي ژله اي
|
از 11 ميليون تومان
|
پروتز پارسيل كروم كبالت فك بالا
|
از 5 ميليون تومان
|
دندان مصنوعي ثابت بر پايه ايمپلنت با 4 ايمپلنت در فك
|
از 30 ميليون تومان
|
هزينه دندان مصنوعي با تامين اجتماعي
در مورد پوشش دادن هزينه دندان مصنوعي، اكثر بيمه هاي پايه از جمله تامين اجتماعي، خدمات درماني و نيروهاي مسلح، هزينه دندان مصنوعي را تا سقف مشخصي پوشش مي دهند. قيمت دندان مصنوعي تحت پوش بيمه تايمن اجتماعي حداقل 1 ميليون تومان و حداكثر 2 ميليون تومان است.
هزينه دندان مصنوعي با بيمه تكميلي
اگر فردي داراي بيمه تكميلي باشد و بيمه نامه اش شامل پوشش دندان هاي مصنوعي نيز باشد، مي تواند از اين پوشش ها بهره مند شود تا هزينه هاي خود را به حداقل برساند.
منبع: bestdentist.ir
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۳ آبان ۱۴۰۲ساعت:
۰۴:۵۲:۰۲ توسط:drbroccoli موضوع:
موقعيت دندان ها همينطور فكين در آينده، به نحوه رشد فك و صورت در دوران كودكي بستگي دارد. به اين صورت كه اگر در هر مرحله اي از رشد فك مشكلي به وجود بيايد، زمينه ساز نامرتبي و ناهنجاري هاي دنداني و فك خواهد بود. اما درمان ارتودنسي پيشگيري مي تواند از بروز بسياري از مشكلات دنداني در آينده جلوگيري كند.
ارتودنسي پيشگيري چيست؟
در حقيقت در ارتودنسي پيشگيري يا ارتودنسي پيشگيرانه سعي مي كنيم تا مشكلات دندان ها و فك را در سنيم كودكي و قبل از رشد دندان هاي دائمي شناسايي كنيم و از بروز ناهنجاري هاي فك و دندان در سنين بالاتر پيشگيري كنيم تا از همان سن كودكي دندان هاي دائمي به صورت صحيح رشد كنند.
دندان و فكين در سنين كودكي به طور كامل رشد نكرده اند و استخوان فك به طور كامل جوش نخورده است. به همين منظور درمان و اصلاح مشكلات دنداني راحت تر و سريع تر از ارتودنسي در بزرگسالي اتفاق مي افتد.
علاوه بر اين مورد، با درمان در سنين كودكي مي توان كلا از ارتودنسي بزرگسالان در آينده و پرداخت هزينه بيشتر بابت ارتودنسي دندان در آن دوران جلوگيري كرد.
چه كودكاني نياز به ارتودنسي پيشگيري دارند؟
براي اطلاع از اينكه آيا كودك شما به ارتودنسي زودهنگام و پيشگيرانه نياز دارد يا نه، بايد به يك متخصص ارتودنسي متبحر در شهر خود مثلا بهترين متخصص ارتودنسي در كرج مراجعه كرد تا او با استفاده از تخصص، مهارت و ابزارهاي مختلفي كه در اختيار دارد تشخيص دهد كه آيا كودك شما يك كانديد مناسب براي اين ارتودنسي است يا نه. اگر كودك شما قبل رشد دندان هاي دائمي خود مشكلات زير را داشته باشد، يك كانديداي مناسب براي ارتودنسي پيشگيري به حساب مي آيد:
- بيرون زدگي دندان هاي جلويي فك بالا (اوربايت)
- بيرون زدگي دندان هاي جلويي فك پايين (آندربايت)
- اگر دندان هاي كودك شما هنگام جويدن به درستي به هم نمي رسند (مثلاً دندان جلوي بالايي پشت دندان جلوي پايين قرار مي گيرد)
- موقعيت بيرون زده و يا نامتقارن فك پايين
- درد در لثه يا سقف دهان هنگام جويدن
- در صورت مكيدن انگشت خود بعد از سن 5 سال
ارتودنسي پيشگيرانه چه مزايايي دارد؟
داشتن دندان هاي مرتب و در حقيقت اصلاح طرح لبخند فرد، مهم ترين هدف و مزيت ارتودنسي دندان است. در ادامه به مزاياي مادام العمر ارتودنسي پيشگيرانه مي پردازيم:
- دندان هاي مرتب شده
- زاويه مناسب دندان ها
- بهداشت آسانتر
- دندان هاي تراز
منبع: implantdr.ir
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۳ آبان ۱۴۰۲ساعت:
۰۴:۲۷:۰۹ توسط:drbroccoli موضوع:
يكي از مشكلات رايجي كه تعداد زيادي از بانوان در دوران بارداري با آن مواجه مي شوند، ديابت بارداري است. در اين مقاله قصد داريم درباره ديابت در دوران حاملگي، علت به وجود آمدن آن و روش هاي درمان و يا كنترل ديابت در بارداري بحث كنيم و اطلاعات لازم را در اختيار شما قرار دهيم.
ديابت بارداري چيست؟
در زمان بارداري براي اينكه نيازهاي مادر و همينطور جنين به خوبي تامين شود، ترشح هورمون انسولين بيشتر مي شود. اما بدن برخي از مادران نمي تواند اين انسولين موردنياز براي كنتر قند خون را تامين و ترشح كند. در نتيجه قند خون مادر بالا رفته و به اصطلاح مي گويند كه دچار ديابت بارداري شده است.
چه افرادي به ديابت بارداري مبتلا مي شوند؟
لازم به ذكر است كه همه بانوان در معرض ابتلا به ديابت بارداري هستند اما احتمال آن براي همه افراد يكسان نيست. افرادي كه هر يك از شرايط زير را دارند، بيشتر احتمال درگير شدن با اين مشكل را دارند:
- خانم هايي كه سابقه خانوادگي در قند خون بالا دارند، بيشتر در معرض خطر ديابت در بارداري هستند.
- زنان بارداري كه بالاي ۳۵ سال سن دارند.
- زناني كه سابقه بيماري هاي مرتبط به ديابت مانند تخمدان پلي كيستيك را دارند.
- بانواني كه اضافه وزن دارند و سابقه اضافه وزن بيش از حد در بارداري را دارند.
- خانم هاي كه چندين بارداري داشتند نيز در معرض خطر هستند.
درمان ديابت در دوران بارداري به چه روش هايي امكان پذير است؟
براي درمان و كنترل ديابت حاملگي بايد از روش هاي زير استفاده كرد:
- بايد زير نظر پزشك خود يك رژيم غذايي مناسب را رعايت كرد.
- با انجام ورزش هاي مناسب و سبك مانند پياده روي مي توان اين بيماري را كنترل كرد.
- در برخي مواقع براي كنترل و كاهش سطح قند خون مصرف دارو الزامي است.
- مراجعه منظم براي به پزشك براي اندازه گيري سطح قند، تعين برنامه غذايي نيز از روش هاي درماني است.
آيا با رژيم كتوژنيك مي توان ديابت بارداري را كنترل كرد؟
راه هاي پيشگيري از ديابت بارداري
با رعايت موارد زير مي توان از ابتلا به ديابت بارداري پيشگيري كرد:
- كاهش وزن و همينطور تثبيت آن مي تواند در اين راه موثر واقع شود. (اصول تثبيت وزن)
- فعاليت ورزشي مداوم داشتن مي تواند در جلوگيري از ديابت حاملگي نقش پررنگي ايفا كند.
- داشتن يك رژيم بارداري مناسب مانند كاهش مصرف مواد غذايي حاوي قند، چربي و نمك بالا در كاهش احتمال بروز ديابت بارداري موثر است.
- اگر سابقه خانوادگي ابتلا به ديابت داريد، بهتر است به طور مداوم به پزشك متخصص خود مراجعه كنيد.
منبع: foodonly.ir
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۳ آبان ۱۴۰۲ساعت:
۰۳:۵۱:۵۴ توسط:drbroccoli موضوع: