دكتر بروكلي دكتر بروكلي .

دكتر بروكلي

3 ويژگي مهم هنگام انتخاب جراح فك و صورت

وقتي صحبت از جراحي هاي پيچيده دهان و صورت مي شود، براي يافتن بهترين دكتر بايد به تخصص و مهارت هاي جراح فك و صورت اهميت زيادي داد. جراحان فك و صورت متخصصاني هستند كه دوره هاي تخصصي و آموزش گسترده اي در درمان بيماري ها و آسيب هاي موثر بر دهان، فك و صورت را گذرانده باشند. اگر به جراحي اصلاحي فك، بازسازي تروماي صورت يا كاشت ايمپلنت دندان نياز داشته باشيد، بايد به اين نكته توجه كنيد كه انتخاب بهترين جراح فك و صورت در تهران، براي اطمينان از نتايج مطلوب بسيار مهم است.

ليست بهترين جراح فك و صورت در تهران 

نام جراح 

آدرس

شماره تماس

دكتر وحيد دهقان

جردن، نلسون ماندلا، خيابان قباديان غربي، پلاك ۸

۰۲۱۷۹۶۵۸۰۰۰

دكتر مجيد بشكار   

تهران، سعادت آباد، ميدان كاج، مجتمع سروستان، طبقه سوم، واحد ۳۰۴        

۰۲۱۲۶۷۶۲۵۴۲

دكتر فرزاد آغداشي

تهران، تقاطع ميرداماد و جردن، پلاك ۴۰۸، ساختمان باران، واحد۱۱          

۰۲۱۸۸۷۷۷۶۹۰

دكتر فهيمه اخلاقي 

تهران، تجريش، خيابان شريعتي، روبروي خيابان كلاهدوز، روبروي امامزاده، ساختمان سبز ۲     

  ۰۲۱۲۲۶۱۷۵۹۷

دكتر هومن هوشنگي           

تهران، زعفرانيه، مقدس اردبيلي، بين خيابان فلاح و بسيان، پلاك ۱۴، واحد ۱۶       

۰۲۱۲۲۶۶۱۳۵۶

 

ويژگي هاي بهترين جراح فك و صورت

تجربه و تخصص آن ها

به دنبال يك جراح فك و صورت با تجربه باشيد. جراحان با تجربه با طيف وسيعي از مشكلات مواجه شده اند و براي رسيدگي به موقعيت هاي پيچيده، تجربه كافي دارند. علاوه بر اين در نظر بگيريد كه آيا جراح در زمينه خاصي از جراحي فك و صورت مانند جراحي ارتوگناتيك، تروماي صورت يا ايمپلنت دندان تخصص دارد يا خير. زيرا اين نشان دهنده تعهد و تخصص وي در آن زمينه خاص است.

رضايت و نظرات مثبت

خواندن نظرات و توصيفات بيمار مي تواند اطلاعات ارزشمندي در مورد كيفيت مراقبت ارائه شده توسط جراح فك و صورت ارائه دهد. به دنبال بررسي‌ هايي باشيد كه تجربيات مثبت، نتايج موفقيت‌ آميز و حرفه‌ اي بودن جراح در درمان را برجسته مي‌ كنند. وب سايت هايي مانند Healthgrades، RateMDs و بررسي هاي گوگل مي توانند منابع مفيدي باشند.

بررسي گواهينامه و اعتبار بورد

هنگام انتخاب جراح فك و صورت، تأييد گواهينامه بورد و اعتبار آنها ضروري است. گواهي هيئت مديره نشان مي دهد كه جراح استانداردهاي دقيق آموزش و تخصص را در اين زمينه رعايت كرده است.

علاوه بر اين بررسي كنيد كه آيا جراح در سازمان هاي معتبري مانند انجمن جراحان دهان و فك و صورت آمريكا (AAOMS) يا كالج سلطنتي جراحان عضويت دارد يا خير.

منبع: bestdentists.ir


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲ اسفند ۱۴۰۲ساعت: ۱۰:۵۵:۳۰ توسط:drbroccoli موضوع:

در طول مشاوره ارتودنسي درباره چه موضوعاتي بايد صحبت كرد؟

اولين قدم براي دست پيدا كردن به لبخندي سالم و زيبا، مشاوره ارتودنسي است. اين جلسه فرصتي براي كانديد درمان ارتودنسي است تا با متخصص ارتودنسي ملاقات كرده، در مورد مشكلات خود صحبت كند و با روش هاي درماني مختلف آشنا شود. توصيه مي كنيم كه تا پايان اين مقاله با ما همراه باشيد تا آگاه شويد كه در جلسه مشاوره ارتودنسي بهتر است درباره چه موضوعاتي صحبت كنيد.

مشاوره ارتودنسي چيست؟

مشاوره ارتودنسي دندان يك جلسه رسمي بين بيمار و متخصص ارتودنسي است كه هدف از آن، ارزيابي وضعيت دنداني افراد، بحث در مورد گزينه هاي درماني و تعيين يك روش درماني خاص بين انواع ارتودنسي دندان است. اين مرحله در حقيقت پايه اي براي داشتن يك درمان موفق است كه در آن تمام جنبه هاي سلامت دهان و دندان و اهداف فرد در نظر گرفته مي شود.

در طول مشاوره ارتودنسي درباره چه چيزهايي بايد بحث كرد؟

مشاوره معمولا در طي يك جلسه يك تا دو ساعته انجام مي شود و معمولا متخصص ارتودنسي و فرد مراجعه كننده در طول مشاوره بايد در مورد مسائل زير صحبت كنند:

معاينه دندان بيمار و بررسي تاريخچه دندان وي

متخصص ارتودنسي دندان با بحث در مورد تاريخچه دندانپزشكي فرد از جمله درمان هاي دندانپزشكي گذشته، هرگونه مسائل نگران كننده، مشكلات مربوط به دندان ها از بيمار سوال مي پرسد. سپس يك معاينه كلي را انجام مي دهد كه ممكن است شامل عكس برداري با اشعه ايكس، راديوگرافي و … باشد.

معرفي روش هاي مختلف ارتودنسي

متخصص ارتودنسي در جلسه مشاوره ارتودنسي گزينه هاي درماني مختلف موجود، مزايا و معايب احتمالي آنها را توضيح مي دهد و با در نظر گرفتن عواملي مانند سن، شدت مشكلات دنداني و علاقه شخصي، مناسب ترين روش را انتخاب مي كند.

بحث در مورد اهداف درمان

فرد در اين جلسه اين فرصت را دارد تا نگراني ها، مشكلات و اهداف خود را در مورد ظاهر دندان و سلامت دهان توضيح دهد. اين توضيحات به ارتودنتيست كمك مي كند تا انتظارات فرد را درك كند و با توجه به آن ها يك برنامه درماني مناسب ارائه دهد.

صحبت درباره هزينه ارتودنسي و بيمه

متخصص ارتودنسي درباره هزينه ارتودنسي مرتبط با روش درماني توصيه شده توضيحاتي ارائه مي دهد و در مورد پوشش بيمه، گزينه هاي پرداخت و هرگونه برنامه كمك مالي موجود بحث خواهد كرد.

عوارض بي توجهي به جلسه مشاوره

در صورتي كه دندانپزشك بدون برگزاري جلسه مشاوره و بدون توجه به مشكلات فرد ارتودنسي را انجام دهد، احتمال نرسيدن به نتيجه مناسب و عدم موفقيت در درمان ارتودنسي بيشتر مي شود و باعث بروز مشكلات ديگري نيز خواهد شد.

منبع: implantdr.ir


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲ اسفند ۱۴۰۲ساعت: ۱۰:۵۲:۱۱ توسط:drbroccoli موضوع:

پرخوري عصبي چيست و چه علائمي دارد؟

در حين فشارهاي عصبي برخي از افراد براي آرامش خود به غذا خوردن روي مي ‌آورند. پرخوري عصبي زماني ايجاد مي‌ شود كه فرد تحت استرس و اضطراب يا هرگونه واكنش‌ هاي عصبي قرار گرفته است و در اين زمان ناخواسته ميل به غذا خوردن پيدا مي كند. فرد در اين حالت نمي ‌تواند در برابر خوردن مقاومت كند.

تعريف پرخوري عصبي

پرخوري عصبي (bulimia nervosa) يا بوليميا به اختلال در نحوه غذا خوردن گفته مي ‌شود كه افراد در اين حالت كنترل خود را از دست مي ‌دهند. افرادي كه به اين حالت دچار مي ‌شوند در مورد وزن و تناسب‌ اندام خود دچار وسواس‌ هايي خواهند شد. افرادي كه مقدار زيادي غذا مي ‌خورند، ممكن است از طريق روش‌ هايي مانند استفراغ يا ورزش بيش از حد كه عموما ناسالم هستند بخواهند معده خود را پاكسازي نمايند.

افراد مبتلا به ‌طوركلي به دو دسته تقسيم مي ‌شوند:

  • پرخوري عصبي جبران شونده: اين افراد به صورت منظم خود را مجبور به استفراغ يا استفاده از مسهل ها و غيره خواهند كرد.
  • پرخوري عصبي بدون جبران: در اين حالت فرد براي جلوگيري از افزايش وزن از انواع روش هاي لاغري مانند رژيم لاغري 3 روزه يا ورزش شديد استفاده مي كند.

چه عواملي باعث مي‌ شود كسي بخاطر فشار عصبي غذا بخورد؟

هر چيزي ممكن است، از استرس شغلي گرفته تا نگراني هاي مالي، مسائل مربوط به سلامتي و مشكلات مربوط به روابط، ريشه اصلي در ايجاد فشار عصبي در فرد و در نتيجه پرخوري باشد. اين موضوعي است كه هر دو جنسيت را درگير مي ‌كند. اما بر اساس مطالعات مختلف، پرخوري عصبي در زنان بيشتر از مردان رايج است. زنان براي حل اين مشكل مي توانند از بهترين رژيم لاغري زنان استفاده كنند.

علائم پرخوري عصبي شامل چه مواردي مي شود؟

علائم و نشانه ‌هاي پرخوري عصبي ممكن است شامل موارد زير باشد:

  • عدم كنترل بر روي آنچه كه مي‌ خوريد، به طوري كه فرد نمي‌ تواند جلوي خود را بگيرد.
  • ايجاد استفراغ عمدي يا ورزش بي ‌رويه براي جلوگيري از افزايش وزن.
  • استفاده بيش از اندازه از داروهاي برطرف كننده يبوست، ادرارآور يا تنقيه بعد از غذا خوردن.
  • كالري دريافتي خود را محدود كرده و يا از خوردن برخي از غذا ها خودداري كرده، البته اين كار از روي حس گناه است.
  • از مكمل‌ هاي رژيمي يا داروهاي گياهي براي كاهش وزن بيش از اندازه استفاده مي شود.
  • ادامه خوردن در دوره پرخوري نسبت به يك وعده غذايي عادي يا ميان وعده.
  • نسبت به وزن و اندام حساسيت ايجاد شده و ترس از چاقي در فرد ايجاد مي شود.
  • پرخوري با حجم بالا در يك وعده

منبع: foodonly.ir


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲ اسفند ۱۴۰۲ساعت: ۱۰:۴۲:۵۲ توسط:drbroccoli موضوع: