دكتر بروكلي دكتر بروكلي .

دكتر بروكلي

آيا با عوارض عمل اسليو معده آشنا هستيد؟

يكي از رايج ترين جراحي هاي لاغري كه امروزه طرفداران زيادي نيز پيدا كرده است، عمل اسليو است كه افراد با چاقي مفرط براي لاغري سريع خود به آن رجوع مي كنند. اين جراحي در كنار تمام مزايايي كه دارد، ممكن است برخي عوارض را نيز شامل حال افراد كند. اما اين عوارض كدام اند و چگونه مي توان از آن جلوگيري كرد؟

عمل اسليو معده چيست و چگونه انجام مي شود؟

عمل اسليو معده نوعي عمل لاغري است كه براي كاهش وزن افراد مبتلا به چاقي مفرط مورد استفاده قرار مي گيرد. در طي اين عمل كه آن را با نام اسليو گاستركتومي نيز مي شناسند، بخش بزرگي از معده كه حدود 80 درصد از آن مي باشد بريده و از بدن خارج مي شود.

عمل اسليو معده تحت بيهوشي عمومي و به روش لاپاراسكوپي انجام مي شود. به اين صورت كه پزشك بعد از بيهوش كردن فرد، با ايجاد برش هاي كوچكي روي شكم و وارد كردن ابزار مخصوصي مانند لاپاراسكوپ جراحي را انجام مي دهد. با كاهش حجم معده، مقدار غذاي مصرفي فرد هم به شدت كم شده و در نتيجه بعد از مدتي كاهش وزن اتفاق مي افتد.

بيشتر بخوانيد: جديدترين روش جراحي لاغري كدام است؟

عوارض عمل اسليو معده

در ادامه قصد داريم تا شما را با مهم ترين عوارض اسليو معده آشنا كنيم:

نشت در خط منگنه: در حين جراحي بعد از برش زدن معده، معده جديد با استفاده از ابزار خاصي به نام استاپلر كه دو رديف منگنه هاي فلزي از خود به جاي مي گذارد دوخته مي شود. اگر اين عمل به درستي صورت نگيرد و يا به منظور كاهش هزينه از منگنه هاي خوبي استفاده نشود ممكن است خط منگنه نشتي پيدا كرده و موجب بروز عفونت، التهاب و آبسه شود.

تنگي معده: يكي از جدي ترين عوارض عمل اسليو معده، تنگ شدن معده است. زماني اتفاق مي افتد كه دهانه معده ملتهب و مسدود شده و از ورود غذا به روده و معده جلوگيري كند.

كمبود ويتامين ها و مواد معدني در بدن: يكي از شايع ترين عوارض عمل اسليو معده كمبود ويتامين ها و مواد معدني در بدن است. چرا كه بعد از عمل و با كاهش غذاي مصرفي فرد، بعد از مدتي ممكن است به دليل مصرف ناكافي مواد مغذي بدن دچار كمبود ويتامين ها و مواد معدني شده و فرد به سوء تغذيه مبتلا شود. رژيم مناسب بعد از عمل اسليو معده براي جلوگيري از اين كمبود مواد معدني ضروري است.

افتادگي پوست: بروز اين عارضه كه معمولاً در پي كاهش وزن هاي شديد اتفاق مي افتد به سن، كشساني پوست فرد و سن او بستگي دارد.

خونريزي در منگنه: احتمال بروز خونريزي در خط منگنه، بسيار كم و حدود يك درصد است. در صورت بروز اين عارضه معمولاً مي توان بدون نياز به جراحي دوباره خونريزي را كنترل كرد.

منبع: weightlossurgery.ir


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۵ آذر ۱۴۰۲ساعت: ۰۱:۱۱:۰۲ توسط:drbroccoli موضوع:

{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :